Nabeschouwing Telstar W - SC Heerenveen (2-1) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 16:45 uur



In de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt Telstar W het zondag 3 maart 2024 om 16:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Rabobank IJmond Stadion in Velsen.

Via de Telstar W - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Telstar W - SC Heerenveen (2-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Telstar W en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Xander Stoffer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Telstar W. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Isa Gomez, waarmee Telstar W met 1-0 de leiding nam. SC Heerenveen W kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Dewi Snippe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette Isa Gomez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Telstar W de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Xander Stoffer, waardoor Telstar W dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Telstar W - SC Heerenveen
Goals
2
1
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
99
86
Gevaarlijke aanvallen
53
46
Corners
5
3
LIVE Telstar W - SC Heerenveen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Telstar W - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor Fenna Meijer SC Heerenveen W
19' Doelpunt Telstar W Doelpunt Isa Gomez Telstar W 1-0
51' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt Dewi Snippe met assist van Demi Werther SC Heerenveen W 1-1
63' Wissel Telstar W Wissel Jannette van Belen voor Carolina Wolters Telstar W
63' Wissel Telstar W Wissel Lieke Vis voor Mila Lagcher Telstar W
73' Wissel SC Heerenveen W Wissel Chantal Schouwstra voor Demi Werther SC Heerenveen W
81' Doelpunt Telstar W Doelpunt Isa Gomez Telstar W 2-1
86' Wissel Telstar W Wissel Elise Meijerink voor Chinatsu Kira Telstar W
Video hoogtepunten en samenvatting Telstar W - SC Heerenveen
Opstellingen Telstar W - SC Heerenveen
De opstellingen van Telstar W en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Telstar W
# Speler Pos.
24 Floor Ursem K
4 Elise Meijerink V
2 Lune Miedema V
22 Bodil van den Heuvel M
7 Jannette van Belen A
19 Lieke Vis A
Basiselftal SC Heerenveen
# Speler Pos.
1 Jasmijn Resink K
3 Fenna Meijer V
4 Merel Bormans V
14 Elize van Vilsteren V
5 Iris Teijema V
2 Dewi Snippe V
23 Hester Algra V
16 Ana Nassette M
10 Jet van Beijeren M
24 Demi Werther A
9 Janneke Ennema A
Wissels SC Heerenveen
# Speler Pos.
13 Ilse van Rheenen K
29 Marjolein Smit V
6 Chantal Schouwstra M
36 Juanita Biegbudu M
22 Bernice Thurkow M
32 Sanne van der Velden A
Voorbeschouwing Telstar W - SC Heerenveen

Telstar W en SC Heerenveen treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Xander Stoffer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Telstar W en SC Heerenveen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 10 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 3 keer wist de ploeg van Telstar W te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Telstar W. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Telstar W 0
Winst SC Heerenveen 3
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Telstar W op een 11e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Telstar W - SC Heerenveen Opstelling Telstar W Opstelling SC Heerenveen Live Telstar W - SC Heerenveen Live Telstar W - SC Heerenveen kijken Telstar W - SC Heerenveen kijken Live Telstar W - SC Heerenveen stream Telstar W - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Telstar W - SC Heerenveen Uitslag Telstar W - SC Heerenveen Statistieken Telstar W - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2023/2024 Telstar W - SC Heerenveen wedden Telstar W - SC Heerenveen gokken Telstar W - SC Heerenveen Unibet