Nabeschouwing FC Twente - Heracles (2-3) || Eredivisie

Vrijdag 20 september 2019 - 20:00 uur

In de Eredivisie neemt FC Twente het vrijdag 20 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Grolsch Veste Stadium in Enschede.

Via de FC Twente - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Heracles (2-3)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 2-3 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Twente kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Cantalapiedra. Heracles kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Dessers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette Mauro Junior zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Heracles de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Heracles vergroot nadat Mauro Junior de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk FC Twente dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat E. Berggreen de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jochem Kamphuis bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Heracles.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Heracles
Goals
2
3
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
6
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
141
94
Gevaarlijke aanvallen
58
32
Passes
714
310
Overtredingen
14
13
Buitenspel
1
3
Corners
5
4
Wissels
2
4
LIVE FC Twente - Heracles 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt FC Twente Doelpunt A. Cantalapiedra met assist van J. Espinosa FC Twente 1-0
41' Doelpunt Heracles Doelpunt C. Dessers met assist van R. Propper Heracles 1-1
47' Doelpunt Heracles Doelpunt Mauro Junior Heracles 1-2
53' Gele kaart Heracles Gele kaart voor O. Kiomourtzoglou Heracles
56' Wissel Heracles Wissel D. dos Santos voor J. Konings Heracles
61' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Zekhnini FC Twente
68' Wissel FC Twente Wissel E. Berggreen voor L. Selahi FC Twente
79' Doelpunt Heracles Doelpunt Mauro Junior met assist van L. Czyborra Heracles 1-3
80' Wissel FC Twente Wissel G. Aburjania voor C. Verdonk FC Twente
85' Wissel Heracles Wissel D. Van den Buijs voor S. van der Water Heracles
91' Wissel Heracles Wissel N. Bakboord voor Mauro Junior Heracles
91' Doelpunt FC Twente Doelpunt E. Berggreen met assist van O. Busquets FC Twente 2-3
94' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor J. Espinosa FC Twente
Opstellingen FC Twente - Heracles
De opstellingen van FC Twente en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Twente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Gonzalo Manuel García García
Voorbeschouwing FC Twente - Heracles

FC Twente en Heracles treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Twente en Heracles elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst Heracles 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 3e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Twente - Heracles Opstelling FC Twente Opstelling Heracles Live FC Twente - Heracles Live FC Twente - Heracles kijken FC Twente - Heracles kijken Live FC Twente - Heracles stream FC Twente - Heracles Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - Heracles Uitslag FC Twente - Heracles Statistieken FC Twente - Heracles Eredivisie 2019/2020 FC Twente - Heracles wedden FC Twente - Heracles gokken FC Twente - Heracles Unibet