Nabeschouwing Heracles - Vitesse (1-1) || Eredivisie 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt Heracles het zaterdag 24 augustus 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Vitesse (1-1)

De Eredivisie 2019/2020 wedstrijd tussen Heracles en Vitesse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 66e minuut door B. Linssen, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. Heracles Almelo kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Dessers, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Heracles - Vitesse 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Wissel Vitesse Wissel T. Buitink voor T. Matavz Vitesse
64' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor O. Tannane Vitesse
66' Doelpunt Vitesse Doelpunt B. Linssen met assist van M. Clark Vitesse 0-1
67' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor S. van der Water Heracles Almelo
74' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Szoke voor J. Konings Heracles Almelo
78' Wissel Heracles Almelo Wissel D. Van den Buijs voor R. Propper Heracles Almelo
80' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt C. Dessers Heracles Almelo 1-1
81' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor B. Linssen Vitesse
86' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor N. Bakboord Heracles Almelo
88' Wissel Vitesse Wissel O. Darfalou voor J. Grot Vitesse
89' Wissel Heracles Almelo Wissel D. dos Santos voor Mauro Junior Heracles Almelo
91' Wissel Vitesse Wissel J. Lelieveld voor M. Clark Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Vitesse
Opstellingen Heracles - Vitesse
De opstellingen van Heracles en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Vitesse zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.