Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (3-2) || Eredivisie 2013/2014

Zaterdag 26 oktober 2013 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2013/2014 neemt ADO Den Haag het zaterdag 26 oktober 2013 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de ADO Den Haag - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (3-2)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en FC Twente is geëindigd in een 3-2 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Bakker. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het ADO Den Haag dat via N. Gouriye dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Castaignos dacht na 69 minuten te scoren voor FC Twente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde FC Twente via R. Rosales, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 88 minuten spelen wist ADO Den Haag via M. van Duinen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - FC Twente
3
2
LIVE ADO Den Haag - FC Twente 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor D. Koppers FC Twente
37' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Bengtsson FC Twente
39' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Bakker ADO Den Haag
51' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Bakker met assist van D. Holla ADO Den Haag
55' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt N. Gouriye met assist van M. Gehrt ADO Den Haag
63' Wissel FC Twente Wissel L. Đorđević voor Y. Mokhtar FC Twente
63' Wissel FC Twente Wissel J. Corona voor K. Ebecilio FC Twente
65' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor L. Đorđević FC Twente
66' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor R. Alberg ADO Den Haag
66' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor A. Bjelland FC Twente
69' Doelpunt FC Twente Doelpunt L. Castaignos met assist van D. Tadić FC Twente
75' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Ţîră voor M. Kramer ADO Den Haag
76' Doelpunt FC Twente Doelpunt R. Rosales met assist van L. Đorđević FC Twente
80' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor L. Castaignos FC Twente
81' Wissel ADO Den Haag Wissel R. van Haaren voor N. Gouriye ADO Den Haag
83' Wissel FC Twente Wissel R. Schilder voor D. Koppers FC Twente
85' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor N. Marsman FC Twente
88' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt M. van Duinen ADO Den Haag
90' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Ţîră ADO Den Haag
90' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Supusepa voor R. Alberg ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Twente
Opstellingen ADO Den Haag - FC Twente

Voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Twente

ADO Den Haag en FC Twente treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en FC Twente in de Eredivisie vond plaats op 13 april 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 12 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor ADO Den Haag. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.