Nabeschouwing ADO Den Haag - Vitesse (3-1) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 10 mei 2009 - 14:33 uur



In de Eredivisie 2008/2009 neemt ADO Den Haag het zondag 10 mei 2009 om 14:33 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de ADO Den Haag - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Vitesse (3-1)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en Vitesse is geëindigd in een 3-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Buijs. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het ADO Den Haag dat via K. Soltani dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Buijs dacht na 61 minuten te scoren voor ADO Den Haag, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde Vitesse via R. van Wolfswinkel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Vitesse
Goals
3
1
LIVE ADO Den Haag - Vitesse 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Buijs ADO Den Haag
22' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt K. Soltani ADO Den Haag
37' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor R. Molhoek Vitesse
46' Wissel Vitesse Wissel A. Büttner voor S. Sansoni Vitesse
61' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Buijs ADO Den Haag
61' Wissel Vitesse Wissel J. Jenner voor M. Junker Vitesse
64' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor Berry Powel ADO Den Haag
64' Wissel ADO Den Haag Wissel Berry Powel voor B. Milic ADO Den Haag
71' Doelpunt Vitesse Doelpunt R. van Wolfswinkel Vitesse
78' Wissel ADO Den Haag Wissel Y. Cornelisse voor W. Verhoek ADO Den Haag
83' Wissel Vitesse Wissel W. Pluim voor N. Kuiper Vitesse
93' Wissel ADO Den Haag Wissel R. Hoogendorp voor K. Soltani ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Vitesse
Opstellingen ADO Den Haag - Vitesse
De opstellingen van ADO Den Haag en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal ADO Den Haag
# Speler Pos.
0 Boy Waterman
0
0 Mitchell Piqué
0 Timothy Derijck
0
0 Csaba Horváth
0 Danny Buijs
0 Lex Immers
0 Wesley Verhoek
0
0
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
0 Berry Powel
0
0 Rick Hoogendorp
Voorbeschouwing ADO Den Haag - Vitesse

ADO Den Haag en Vitesse treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 2 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Vitesse favoriet. 3 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor ADO Den Haag. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 1
Winst Vitesse 3
Gelijkspel 1
Totaal 5
Tags
ADO Den Haag - Vitesse Opstelling ADO Den Haag Opstelling Vitesse Live ADO Den Haag - Vitesse Live ADO Den Haag - Vitesse kijken ADO Den Haag - Vitesse kijken Live ADO Den Haag - Vitesse stream ADO Den Haag - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - Vitesse Uitslag ADO Den Haag - Vitesse Statistieken ADO Den Haag - Vitesse Eredivisie 2008/2009 ADO Den Haag - Vitesse wedden ADO Den Haag - Vitesse gokken ADO Den Haag - Vitesse Unibet