Nabeschouwing AZ - FC Volendam (3-0) || Eredivisie 2008/2009

Zaterdag 25 oktober 2008 - 18:46 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt AZ het zaterdag 25 oktober 2008 om 18:46 uur in eigen huis op tegen FC Volendam.

Via de AZ - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - FC Volendam (3-0)

Het Eredivisie duel tussen AZ en FC Volendam is geëindigd in een 3-0 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Martens. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het AZ dat via M. El Hamdaoui dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Martens dacht na 82 minuten te scoren voor AZ, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AZ - FC Volendam
3
0
LIVE AZ - FC Volendam 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt AZ Doelpunt M. Martens AZ
30' Wissel FC Volendam Wissel M. Platje voor D. van Dijk FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel A. Yildiz voor A. Smit FC Volendam
66' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor G. Koning FC Volendam
72' Wissel AZ Wissel B. Holman voor G. Pellè AZ
76' Doelpunt AZ Doelpunt M. El Hamdaoui AZ
82' Doelpunt AZ Doelpunt M. Martens AZ
83' Wissel AZ Wissel J. Lens voor N. van der Velden AZ
83' Wissel FC Volendam Wissel F. Narsingh voor J. Tuyp FC Volendam
86' Wissel AZ Wissel M. Koenders voor S. Schaars AZ