Nabeschouwing AZ - Roda JC (1-0) || Eredivisie 2008/2009

Woensdag 4 februari 2009 - 20:01 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt AZ het woensdag 4 februari 2009 om 20:01 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de AZ - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Roda JC (1-0)

Het Eredivisie duel tussen AZ en Roda JC is geëindigd in een 1-0 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 76e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van M. El Hamdaoui. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AZ - Roda JC
1
0
LIVE AZ - Roda JC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
38' Gele kaart AZ Gele kaart voor S. Pocognoli AZ
46' Wissel AZ Wissel G. Pellè voor D. de Zeeuw AZ
59' Gele kaart AZ Gele kaart voor K. Jaliens AZ
60' Wissel AZ Wissel R. Klavan voor K. Luijckx AZ
64' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Vormer Roda JC Kerkrade
67' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel B. Bodor voor R. Vormer Roda JC Kerkrade
74' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel K. de Wree voor M. de Jong Roda JC Kerkrade
76' Doelpunt AZ Doelpunt M. El Hamdaoui AZ
78' Wissel AZ Wissel S. Poulsen voor S. Schaars AZ
85' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel W. Janssen voor E. Linssen Roda JC Kerkrade
88' Gele kaart AZ Gele kaart voor S. Poulsen AZ
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - Roda JC
Opstellingen AZ - Roda JC
De opstellingen van AZ en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.