Nabeschouwing De Graafschap - NEC (2-2) || Eredivisie 2008/2009

Zaterdag 11 april 2009 - 18:46 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt De Graafschap het zaterdag 11 april 2009 om 18:46 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de De Graafschap - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - NEC (2-2)

De Eredivisie 2008/2009 wedstrijd tussen De Graafschap en NEC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor P. Pothuizen in de 26e minuut, waardoor NEC met een man minder kwam te staan. In de 63e minuut was het De Graafschap dat via B. Sahar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Sahar dacht na 75 minuten te scoren voor De Graafschap, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde NEC via T. Janssen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 86 minuten spelen wist NEC via L. Schøne de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - NEC
2
2
LIVE De Graafschap - NEC 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Rode kaart NEC Rode kaart voor P. Pothuizen NEC
37' Wissel De Graafschap Wissel G. Den Ouden voor L. de Jong De Graafschap
40' Wissel NEC Wissel M. Koenders voor S. Ntibazonkiza NEC
56' Wissel De Graafschap Wissel S. de Ridder voor J. van den Ouweland De Graafschap
62' Gele kaart NEC Gele kaart voor G. Babos NEC
62' Gele kaart NEC Gele kaart voor D. Rommedahl NEC
63' Penalty De Graafschap Penalty B. Sahar De Graafschap
65' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor R. Schuurman De Graafschap
65' Wissel NEC Wissel T. Janssen voor J. Goossens NEC
68' Gele kaart NEC Gele kaart voor Dani Fernández NEC
71' Wissel De Graafschap Wissel P. Jungschläger voor R. Schuurman De Graafschap
75' Doelpunt De Graafschap Doelpunt B. Sahar De Graafschap
78' Doelpunt NEC Doelpunt T. Janssen NEC
79' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor G. Den Ouden De Graafschap
86' Doelpunt NEC Doelpunt L. Schøne NEC
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - NEC
Opstellingen De Graafschap - NEC
De opstellingen van De Graafschap en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.