Nabeschouwing De Graafschap - SC Heerenveen (2-0) || Eredivisie 2008/2009

Vrijdag 20 maart 2009 - 20:46 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt De Graafschap het vrijdag 20 maart 2009 om 20:46 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de De Graafschap - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - SC Heerenveen (2-0)

Het Eredivisie duel tussen De Graafschap en SC Heerenveen is geëindigd in een 2-0 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 30e minuut dacht De Graafschap op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Sahar. Helaas voor De Graafschap werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 76e minuut was het De Graafschap dat via P. Jungschläger dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - SC Heerenveen
2
0
LIVE De Graafschap - SC Heerenveen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor R. Meijer De Graafschap
30' Doelpunt De Graafschap Doelpunt B. Sahar De Graafschap
46' Wissel SC Heerenveen Wissel P. Ingelsten voor Paulo Henrique SC Heerenveen
59' Wissel De Graafschap Wissel P. Jungschläger voor S. Wuytens De Graafschap
74' Wissel De Graafschap Wissel J. Oost voor B. Sahar De Graafschap
76' Doelpunt De Graafschap Doelpunt P. Jungschläger De Graafschap
77' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Smárason voor C. Grindheim SC Heerenveen
77' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Janmaat voor M. Breuer SC Heerenveen
90' Wissel De Graafschap Wissel S. de Ridder voor L. de Jong De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - SC Heerenveen
Opstellingen De Graafschap - SC Heerenveen
De opstellingen van De Graafschap en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.