Nabeschouwing De Graafschap - Vitesse (1-0) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 14 september 2008 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt De Graafschap het zondag 14 september 2008 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de De Graafschap - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Vitesse (1-0)

Het Eredivisie duel tussen De Graafschap en Vitesse is geëindigd in een 1-0 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 19e minuut dacht De Graafschap op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Oost. Helaas voor De Graafschap werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - Vitesse
1
0
LIVE De Graafschap - Vitesse 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor R. Molhoek Vitesse
19' Penalty De Graafschap Penalty J. Oost De Graafschap
33' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor R. van Wolfswinkel Vitesse
45' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor S. de Ridder De Graafschap
46' Wissel Vitesse Wissel J. Jenner voor Claudemir Vitesse
64' Wissel De Graafschap Wissel H. Bargas voor G. Den Ouden De Graafschap
66' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Volmer De Graafschap
70' Wissel Vitesse Wissel A. Schreuder voor S. Sansoni Vitesse
76' Wissel De Graafschap Wissel R. Robbemond voor J. Oost De Graafschap
80' Wissel Vitesse Wissel O. Kaya voor A. Yakubu Vitesse
84' Wissel De Graafschap Wissel R. Meijer voor L. Hese De Graafschap
93' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor P. Verhaegh Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Vitesse
Opstellingen De Graafschap - Vitesse
De opstellingen van De Graafschap en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.