Nabeschouwing FC Groningen - FC Twente (1-4) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 14 december 2008 - 14:39 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt FC Groningen het zondag 14 december 2008 om 14:39 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de FC Groningen - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - FC Twente (1-4)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en FC Twente is geëindigd in een 1-4 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Arnautovic. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het FC Twente dat via E. Elia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Lovre dacht na 45 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde FC Twente via R. Stam, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist FC Twente via B. NKufo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - FC Twente
1
4
LIVE FC Groningen - FC Twente 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor M. Berg FC Groningen
17' Doelpunt FC Twente Doelpunt M. Arnautovic FC Twente
21' Doelpunt FC Twente Doelpunt E. Elia FC Twente
45' Doelpunt FC Groningen Doelpunt G. Lovre FC Groningen
46' Wissel FC Groningen Wissel K. van de Laak voor O. Ajilore FC Groningen
51' Wissel FC Twente Wissel S. Huysegems voor E. Elia FC Twente
55' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor K. Perez FC Twente
60' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor D. Holla FC Groningen
67' Wissel FC Twente Wissel C. Tioté voor K. Perez FC Twente
68' Doelpunt FC Twente Doelpunt R. Stam FC Twente
68' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Stam FC Twente
81' Wissel FC Groningen Wissel P. Matthijs voor Gonzalo García FC Groningen
90' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. NKufo FC Twente
90' Wissel FC Twente Wissel N. Wellenberg voor R. Stam FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - FC Twente
Opstellingen FC Groningen - FC Twente
De opstellingen van FC Groningen en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Groningen
0
0
Voorbeschouwing FC Groningen - FC Twente

FC Groningen en FC Twente treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen FC Groningen en FC Twente in de Eredivisie vond plaats op 20 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Twente. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel FC Groningen als FC Twente wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.