Nabeschouwing FC Groningen - FC Volendam (5-0) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 9 november 2008 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt FC Groningen het zondag 9 november 2008 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Volendam.

Via de FC Groningen - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - FC Volendam (5-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en FC Volendam is geëindigd in een 5-0 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht FC Groningen op voorsprong te komen via een doelpunt van K. van de Laak. Helaas voor FC Groningen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het FC Groningen dat via G. Lovre dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Andersson dacht na 23 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde FC Groningen via K. van de Laak, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist FC Groningen via M. Berg de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - FC Volendam
5
0
LIVE FC Groningen - FC Volendam 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt FC Groningen Doelpunt K. van de Laak FC Groningen
19' Doelpunt FC Groningen Doelpunt G. Lovre FC Groningen
23' Doelpunt FC Groningen Doelpunt P. Andersson FC Groningen
37' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor G. Sankoh FC Groningen
45' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor T. Bakens FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel K. Maynard voor B. Hofstede FC Volendam
52' Doelpunt FC Groningen Doelpunt K. van de Laak FC Groningen
62' Wissel FC Groningen Wissel S. Metaj voor F. Stenman FC Groningen
66' Wissel FC Volendam Wissel F. Narsingh voor M. Platje FC Volendam
75' Doelpunt FC Groningen Doelpunt M. Berg FC Groningen
76' Wissel FC Groningen Wissel Berry Powel voor G. Lovre FC Groningen
78' Wissel FC Groningen Wissel Gonzalo García voor M. Berg FC Groningen
84' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor A. Yildiz FC Volendam