Nabeschouwing FC Groningen - NEC (2-0) || Eredivisie 2008/2009

Woensdag 4 februari 2009 - 21:00 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt FC Groningen het woensdag 4 februari 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de FC Groningen - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Groningen - NEC (2-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Groningen en NEC is geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Groningen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Zomer in de 25e minuut, waardoor NEC met een man minder kwam te staan. In de 26e minuut was het FC Groningen dat via M. Berg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. van de Laak dacht na 61 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Groningen - NEC
2
0
LIVE FC Groningen - NEC 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Groningen - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Rode kaart NEC Rode kaart voor R. Zomer NEC
26' Penalty FC Groningen Penalty M. Berg FC Groningen
29' Wissel NEC Wissel J. Goossens voor R. Bouaouzan NEC
61' Doelpunt FC Groningen Doelpunt K. van de Laak FC Groningen
65' Wissel NEC Wissel Dominiqui voor Dani Fernández NEC
66' Wissel FC Groningen Wissel M. Meerdink voor G. Lovre FC Groningen
83' Wissel NEC Wissel M. El Kabir voor D. Rommedahl NEC
86' Wissel FC Groningen Wissel P. Kluin voor Gonzalo García FC Groningen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Groningen - NEC
Opstellingen FC Groningen - NEC
De opstellingen van FC Groningen en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.