Nabeschouwing FC Twente - Go Ahead Eagles (3-1) || Eredivisie 2013/2014

Zaterdag 14 december 2013 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2013/2014 neemt FC Twente het zaterdag 14 december 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles.

Via de FC Twente - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - Go Ahead Eagles (3-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Twente en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Gutiérrez. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het FC Twente dat via L. Castaignos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. van der Linden dacht na 58 minuten te scoren voor Go Ahead Eagles, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde FC Twente via D. Tadić, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - Go Ahead Eagles
3
1
LIVE FC Twente - Go Ahead Eagles 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt FC Twente Doelpunt F. Gutiérrez FC Twente
56' Doelpunt FC Twente Doelpunt L. Castaignos met assist van Y. Mokhtar FC Twente
57' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Bengtsson FC Twente
58' Penalty Go Ahead Eagles Penalty J. van der Linden Go Ahead Eagles
60' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor B. Vriends Go Ahead Eagles
62' Doelpunt FC Twente Doelpunt D. Tadić FC Twente
63' Wissel FC Twente Wissel J. Corona voor S. Eghan FC Twente
83' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. Lambooij voor D. Türüç Go Ahead Eagles
83' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Godee voor X. Houtkoop Go Ahead Eagles
87' Wissel FC Twente Wissel L. Đorđević voor Y. Mokhtar FC Twente
89' Wissel Go Ahead Eagles Wissel O. Kavak voor J. Antonia Go Ahead Eagles