Nabeschouwing FC Utrecht - AZ (0-1) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 15 maart 2009 - 14:35 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt FC Utrecht het zondag 15 maart 2009 om 14:35 uur in eigen huis op tegen AZ.

Via de FC Utrecht - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - AZ (0-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en AZ is geëindigd in een 0-1 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 12e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Martens. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - AZ
LIVE FC Utrecht - AZ 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart AZ Gele kaart voor R. Klavan AZ
7' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor A. Schut FC Utrecht
12' Doelpunt AZ Doelpunt M. Martens AZ
17' Wissel FC Utrecht Wissel F. Dickoh voor A. Schut FC Utrecht
57' Gele kaart AZ Gele kaart voor S. Schaars AZ
64' Wissel FC Utrecht Wissel S. Cziommer voor L. George FC Utrecht
70' Wissel AZ Wissel J. Lens voor Ari AZ
74' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Nesu FC Utrecht
80' Wissel FC Utrecht Wissel R. Uiterloo voor T. Caluwé FC Utrecht
81' Wissel AZ Wissel S. Pocognoli voor S. Poulsen AZ
87' Gele kaart AZ Gele kaart voor D. de Zeeuw AZ
90' Wissel AZ Wissel K. Luijckx voor D. de Zeeuw AZ
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - AZ
Opstellingen FC Utrecht - AZ
De opstellingen van FC Utrecht en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.