Nabeschouwing FC Utrecht - Feyenoord (2-2) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 3 mei 2009 - 14:33 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt FC Utrecht het zondag 3 mei 2009 om 14:33 uur in eigen huis op tegen Feyenoord.

Via de FC Utrecht - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Feyenoord (2-2)

De Eredivisie 2008/2009 wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 14e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Caluwé. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 26e minuut was het Feyenoord dat via J. Tomasson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Keller dacht na 65 minuten te scoren voor FC Utrecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Feyenoord via G. Wijnaldum, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - Feyenoord
2
2
LIVE FC Utrecht - Feyenoord 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Nesu FC Utrecht
11' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor K. Leerdam Feyenoord
14' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt T. Caluwé FC Utrecht
19' Wissel Feyenoord Wissel D. Tiendalli voor K. Leerdam Feyenoord
26' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Tomasson Feyenoord
41' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor L. Fer Feyenoord
50' Wissel Feyenoord Wissel L. Bruins voor J. Tomasson Feyenoord
65' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. Keller FC Utrecht
69' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. de Cler Feyenoord
73' Wissel Feyenoord Wissel M. Mols voor D. Landzaat Feyenoord
74' Doelpunt Feyenoord Doelpunt G. Wijnaldum Feyenoord
75' Wissel FC Utrecht Wissel E. Danso voor L. George FC Utrecht
78' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor D. Biseswar Feyenoord
92' Wissel FC Utrecht Wissel R. Uiterloo voor M. Skoubo FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - Feyenoord
Opstellingen FC Utrecht - Feyenoord
De opstellingen van FC Utrecht en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels FC Utrecht
0 Erixon Danso
0 Rafael Uiterloo
Voorbeschouwing FC Utrecht - Feyenoord

FC Utrecht en Feyenoord treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 9 november 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 5 keer wist de ploeg van FC Utrecht te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor FC Utrecht. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.