Nabeschouwing FC Utrecht - SC Heerenveen (0-2) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 12:15 uurIn de Eredivisie 2023/2024 neemt FC Utrecht het zondag 20 augustus 2023 om 12:15 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - SC Heerenveen (0-2)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom geëindigd in een 0-2 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - SC Heerenveen
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
127
84
Gevaarlijke aanvallen
58
45
Passes
490
379
Overtredingen
11
10
Buitenspel
0
2
Corners
9
2
Wissels
5
5
LIVE FC Utrecht - SC Heerenveen 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - SC Heerenveen
Opstellingen FC Utrecht - SC Heerenveen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Utrecht - SC Heerenveen

FC Utrecht en SC Heerenveen treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 4 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 42 duels tussen beide ploegen is FC Utrecht favoriet. De thuisploeg wist 22 keer te winnen, terwijl SC Heerenveen slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Utrecht 22
Winst SC Heerenveen 10
Gelijkspel 10
Totaal 42

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Utrecht op een 16e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Utrecht - SC Heerenveen Opstelling FC Utrecht Opstelling SC Heerenveen Live FC Utrecht - SC Heerenveen Live FC Utrecht - SC Heerenveen kijken FC Utrecht - SC Heerenveen kijken Live FC Utrecht - SC Heerenveen stream FC Utrecht - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing FC Utrecht - SC Heerenveen Uitslag FC Utrecht - SC Heerenveen Statistieken FC Utrecht - SC Heerenveen Eredivisie 2023/2024 FC Utrecht - SC Heerenveen wedden FC Utrecht - SC Heerenveen gokken FC Utrecht - SC Heerenveen Unibet