Nabeschouwing FC Volendam - ADO Den Haag (0-1) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 25 januari 2009 - 14:34 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt FC Volendam het zondag 25 januari 2009 om 14:34 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de FC Volendam - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - ADO Den Haag (0-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Volendam en ADO Den Haag is geëindigd in een 0-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 76e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Buijs. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - ADO Den Haag
LIVE FC Volendam - ADO Den Haag 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. Boots FC Volendam
15' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Buijs ADO Den Haag
46' Wissel FC Volendam Wissel V. Valenta voor Y. de Wit FC Volendam
62' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Kahya voor L. Resodihardjo ADO Den Haag
67' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Immers voor Y. Cornelisse ADO Den Haag
72' Wissel FC Volendam Wissel G. Sheotahul voor M. Platje FC Volendam
76' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Buijs ADO Den Haag
84' Wissel FC Volendam Wissel B. Hofstede voor M. Sterk FC Volendam
84' Wissel ADO Den Haag Wissel C. Horváth voor D. Buijs ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - ADO Den Haag
Opstellingen FC Volendam - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Volendam en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.