Nabeschouwing FC Volendam - FC Twente (1-2) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 21 september 2008 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt FC Volendam het zondag 21 september 2008 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de FC Volendam - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - FC Twente (1-2)

Het Eredivisie duel tussen FC Volendam en FC Twente is geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Twente. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 54e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Janssen. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het FC Twente dat via E. Elia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. van Zaanen dacht na 64 minuten te scoren voor FC Volendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - FC Twente
1
2
LIVE FC Volendam - FC Twente 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor P. de Lange FC Volendam
54' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Janssen FC Twente
62' Wissel FC Twente Wissel Y. Hersi voor K. Perez FC Twente
62' Wissel FC Twente Wissel S. Huysegems voor R. Denneboom FC Twente
63' Doelpunt FC Twente Doelpunt E. Elia FC Twente
64' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. van Zaanen FC Volendam
72' Wissel FC Twente Wissel N. Wellenberg voor R. Stam FC Twente
81' Wissel FC Volendam Wissel A. Smit voor P. de Lange FC Volendam
81' Wissel FC Volendam Wissel M. Platje voor R. van Zaanen FC Volendam