Nabeschouwing FC Volendam - Feyenoord (0-0) || Eredivisie 2023/2024

Donderdag 4 april 2024 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt FC Volendam het donderdag 4 april 2024 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Feyenoord (0-0)

De Eredivisie 2023/2024 wedstrijd tussen FC Volendam en Feyenoord geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Feyenoord, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Feyenoord kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ingmar Oostrom niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE FC Volendam - Feyenoord 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Benaissa Benamar FC Volendam
41' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor J. Flint FC Volendam
41' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Dávid Hancko Feyenoord
45' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Oskar Buur FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel Robert Mühren voor Vivaldo Semedo FC Volendam
56' Wissel Feyenoord Wissel Ondrej Lingr voor Yankuba Minteh Feyenoord
56' Wissel Feyenoord Wissel Bart Nieuwkoop voor M. López Feyenoord
59' Wissel FC Volendam Wissel Q. Hoeve voor Zach Booth FC Volendam
61' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Q. Hoeve FC Volendam
65' Wissel FC Volendam Wissel Luke Le Roux  voor Robin Maulun FC Volendam
65' Wissel Feyenoord Wissel L. Sauer voor C. Stengs Feyenoord
73' Wissel FC Volendam Wissel Safouane Karim voor D. Johnson FC Volendam
73' Wissel FC Volendam Wissel Calvin Twigt  voor Oskar Buur FC Volendam
76' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor George Cox FC Volendam
80' Wissel Feyenoord Wissel Ayase Ueda voor Igor Paixão Feyenoord
80' Wissel Feyenoord Wissel Ramiz Zerrouki voor Thomas Beelen Feyenoord
88' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Timon Wellenreuther Feyenoord
93' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Luke Le Roux  FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Feyenoord
Opstellingen FC Volendam - Feyenoord
De opstellingen van FC Volendam en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Regillio Simons
Voorbeschouwing FC Volendam - Feyenoord

FC Volendam en Feyenoord treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ingmar Oostrom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en Feyenoord in de Eredivisie vond plaats op 7 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Feyenoord favoriet. 4 keer wist de ploeg van FC Volendam te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor FC Volendam. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Volendam 1
Winst Feyenoord 4
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 18e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 2e plaats.