Nabeschouwing FC Volendam - Roda JC (3-1) || Eredivisie 2008/2009

Vrijdag 21 november 2008 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt FC Volendam het vrijdag 21 november 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de FC Volendam - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Roda JC (3-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Volendam en Roda JC is geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht FC Volendam op voorsprong te komen via een doelpunt van P. de Lange. Helaas voor FC Volendam werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via A. Oper dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. de Wit dacht na 40 minuten te scoren voor FC Volendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 52e minuut scoorde FC Volendam via B. Hofstede, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - Roda JC
3
1
LIVE FC Volendam - Roda JC 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Volendam Doelpunt P. de Lange FC Volendam
16' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt A. Oper Roda JC Kerkrade
40' Doelpunt FC Volendam Doelpunt Y. de Wit FC Volendam
52' Doelpunt FC Volendam Doelpunt B. Hofstede FC Volendam
67' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel H. Gommans voor E. Linssen Roda JC Kerkrade
71' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. Sterk FC Volendam
75' Wissel FC Volendam Wissel G. Sheotahul voor J. Tuyp FC Volendam
85' Wissel FC Volendam Wissel T. Bakens voor M. Platje FC Volendam
91' Wissel FC Volendam Wissel F. Narsingh voor A. Meijers FC Volendam