Nabeschouwing FC Volendam - SC Heerenveen (0-4) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt FC Volendam het zondag 25 februari 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - SC Heerenveen (0-4)

Het Eredivisie duel tussen FC Volendam en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 0-4 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Pelle van Amersfoort , waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. SC Heerenveen vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Simon Olsson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut volgde een derde treffer van SC Heerenveen, waarmee Pelle van Amersfoort  zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 88e minuut werd Espen van Ee van SC Heerenveen met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor SC Heerenveen het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam SC Heerenveen geen gas terug, waardoor in de 90e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van Thom Haye.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor SC Heerenveen.

LIVE FC Volendam - SC Heerenveen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Pelle van Amersfoort  met assist van Thom Haye SC Heerenveen 0-1
47' VAR: Afgekeurd doelpunt Pawel Bochniewicz Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Pawel Bochniewicz SC Heerenveen
60' Wissel FC Volendam Wissel Safouane Karim voor Robin Maulun FC Volendam
66' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Simon Olsson SC Heerenveen 0-2
68' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Pelle van Amersfoort  met assist van Sven van Beek SC Heerenveen 0-3
74' Wissel FC Volendam Wissel Darius Johnson voor Milan de Haan FC Volendam
74' Wissel FC Volendam Wissel Hoeve Quincy voor Robert Mühren FC Volendam
76' Wissel SC Heerenveen Wissel Daniel Karlsbakk voor Pelle van Amersfoort  SC Heerenveen
76' Wissel SC Heerenveen Wissel Espen van Ee voor Luuk Brouwers SC Heerenveen
79' Wissel FC Volendam Wissel Axel Guessand voor Benaissa Benamar FC Volendam
79' Wissel FC Volendam Wissel Deron Payne voor Oskar Buur  FC Volendam
83' Wissel SC Heerenveen Wissel Anas Tahiri voor Simon Olsson SC Heerenveen
85' Wissel SC Heerenveen Wissel Ché Nunnely voor Osame Sahraoui SC Heerenveen
85' Wissel SC Heerenveen Wissel Charlie Webster voor Hussein Ali SC Heerenveen
88' Rode kaart SC Heerenveen Rode kaart voor Espen van Ee SC Heerenveen
90' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Thom Haye met assist van Anas Tahiri SC Heerenveen 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - SC Heerenveen
Opstellingen FC Volendam - SC Heerenveen
De opstellingen van FC Volendam en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Volendam gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.