Nabeschouwing Feyenoord - FC Volendam (3-1) || Eredivisie 2023/2024

Donderdag 7 december 2023 - 21:00 uur

In de Eredivisie 2023/2024 neemt Feyenoord het donderdag 7 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - FC Volendam (3-1)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 3-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Quinten Timber, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. FC Volendam kwam in de 31e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Lequincio Zeefuik, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette Santiago Gimenez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Feyenoord de leiding in de wedstrijd nam.

Na 96 minuten werd de voorsprong voor Feyenoord vergroot nadat Igor Paixão de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Feyenoord.

LIVE Feyenoord - FC Volendam 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Quinten Timber met assist van Lutsharel Geertruida Feyenoord 1-0
17' Wissel FC Volendam Wissel Zach Booth voor Benaissa Benamar FC Volendam
31' Doelpunt FC Volendam Doelpunt Lequincio Zeefuik FC Volendam 1-1
57' Wissel Feyenoord Wissel Ramiz Zerrouki voor Marcos López Feyenoord
57' Wissel Feyenoord Wissel Ayase Ueda voor Luka Ivanusec Feyenoord
58' Wissel Feyenoord Wissel Igor Paixão voor Antoni Milambo  Feyenoord
66' Wissel Feyenoord Wissel Leo Sauer voor Yankuba Minteh  Feyenoord
67' Wissel FC Volendam Wissel Hoeve Quincy voor Lequincio Zeefuik FC Volendam
73' Wissel FC Volendam Wissel Bram van Driel voor Xavier Mbuyamba FC Volendam
76' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor Igor Paixão Feyenoord
81' Wissel Feyenoord Wissel Javairô Dilrosun voor Lutsharel Geertruida Feyenoord
90' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Mio Backhaus FC Volendam
94' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Santiago Gimenez met assist van Javairô Dilrosun Feyenoord 2-1
96' Doelpunt Feyenoord Doelpunt Igor Paixão met assist van Leo Sauer Feyenoord 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - FC Volendam
Opstellingen Feyenoord - FC Volendam
De opstellingen van Feyenoord en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.