Nabeschouwing Feyenoord - Go Ahead Eagles (5-0) || Eredivisie 2013/2014

Zondag 30 maart 2014 - 13:30 uur

In de Eredivisie 2013/2014 neemt Feyenoord het zondag 30 maart 2014 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles.

Via de Feyenoord - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Go Ahead Eagles (5-0)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 5-0 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Immers. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Feyenoord dat via T. Vilhena dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Boëtius dacht na 64 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 77e minuut scoorde Feyenoord via M. te Vrede, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Feyenoord via M. Nelom de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - Go Ahead Eagles
5
0
LIVE Feyenoord - Go Ahead Eagles 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Feyenoord Doelpunt L. Immers met assist van J. Boëtius Feyenoord
21' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor D. Türüç Go Ahead Eagles
49' Doelpunt Feyenoord Doelpunt T. Vilhena met assist van R. Schaken Feyenoord
51' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Kongolo Feyenoord
62' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Kolder voor J. Rijsdijk Go Ahead Eagles
64' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Boëtius met assist van L. Immers Feyenoord
68' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. Lambooij voor S. Overgoor Go Ahead Eagles
74' Wissel Feyenoord Wissel M. Nelom voor T. Kongolo Feyenoord
75' Wissel Go Ahead Eagles Wissel T. Azevedo voor J. Antonia Go Ahead Eagles
77' Doelpunt Feyenoord Doelpunt M. te Vrede met assist van D. Janmaat Feyenoord
80' Wissel Feyenoord Wissel R. Vormer voor J. Clasie Feyenoord
88' Wissel Feyenoord Wissel S. Armenteros voor M. te Vrede Feyenoord
89' Doelpunt Feyenoord Doelpunt M. Nelom met assist van R. Vormer Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Go Ahead Eagles
Opstellingen Feyenoord - Go Ahead Eagles

Voorbeschouwing Feyenoord - Go Ahead Eagles

Feyenoord en Go Ahead Eagles treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Go Ahead Eagles in de Eredivisie vond plaats op 19 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.