Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Volendam (4-1) || Eredivisie 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 21:00 uurIn de Eredivisie 2023/2024 neemt Go Ahead Eagles het zaterdag 19 augustus 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Volendam (4-1)

Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 4-1 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - FC Volendam
Goals
4
1
Balbezit
43%
57%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
9
19
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
86
113
Gevaarlijke aanvallen
55
60
Passes
332
417
Overtredingen
3
8
Buitenspel
0
2
Corners
4
12
Wissels
4
3
LIVE Go Ahead Eagles - FC Volendam 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - FC Volendam
Opstellingen Go Ahead Eagles - FC Volendam

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - FC Volendam

Go Ahead Eagles en FC Volendam treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam in de Eredivisie vond plaats op 21 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Go Ahead Eagles favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl FC Volendam slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Go Ahead Eagles 2
Winst FC Volendam 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Go Ahead Eagles op een 18e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Go Ahead Eagles - FC Volendam Opstelling Go Ahead Eagles Opstelling FC Volendam Live Go Ahead Eagles - FC Volendam Live Go Ahead Eagles - FC Volendam kijken Go Ahead Eagles - FC Volendam kijken Live Go Ahead Eagles - FC Volendam stream Go Ahead Eagles - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing Go Ahead Eagles - FC Volendam Uitslag Go Ahead Eagles - FC Volendam Statistieken Go Ahead Eagles - FC Volendam Eredivisie 2023/2024 Go Ahead Eagles - FC Volendam wedden Go Ahead Eagles - FC Volendam gokken Go Ahead Eagles - FC Volendam Unibet