Nabeschouwing Heracles - AZ (0-2) || Eredivisie 2008/2009

Zaterdag 21 februari 2009 - 19:46 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt Heracles het zaterdag 21 februari 2009 om 19:46 uur in eigen huis op tegen AZ.

Via de Heracles - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - AZ (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en AZ is geëindigd in een 0-2 overwinning voor AZ. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 53e minuut dacht AZ op voorsprong te komen via een doelpunt van M. El Hamdaoui. Helaas voor AZ werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 94e minuut was het AZ dat via M. El Hamdaoui dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Heracles - AZ
LIVE Heracles - AZ 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart AZ Gele kaart voor M. El Hamdaoui AZ
29' Wissel AZ Wissel N. van der Velden voor D. Mendes da Silva AZ
53' Doelpunt AZ Doelpunt M. El Hamdaoui AZ
71' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor T. Breukers Heracles Almelo
72' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor V. Schulmeister Heracles Almelo
72' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Dost voor D. Douglas Heracles Almelo
73' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Hakola voor Everton Heracles Almelo
78' Wissel AZ Wissel G. Pellè voor Ari AZ
79' Gele kaart AZ Gele kaart voor M. Martens AZ
84' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Bajer voor M. Fledderus Heracles Almelo
94' Doelpunt AZ Doelpunt M. El Hamdaoui AZ
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - AZ
Opstellingen Heracles - AZ
De opstellingen van Heracles en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.