Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen (1-1) || Eredivisie 2008/2009

Zaterdag 4 april 2009 - 19:47 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt Heracles het zaterdag 4 april 2009 om 19:47 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de Heracles - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - SC Heerenveen (1-1)

De Eredivisie 2008/2009 wedstrijd tussen Heracles en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 16e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Nielsen. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Heracles Almelo dat via M. Fledderus dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 92e minuut moest Heracles Almelo verder met een man minder nadat K. Quansah een rode kaart had gekregen. Het lukte Heracles in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Heracles - SC Heerenveen
1
1
LIVE Heracles - SC Heerenveen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt K. Nielsen SC Heerenveen
16' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor T. Breukers Heracles Almelo
37' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor R. Beerens SC Heerenveen
39' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Pieckenhagen Heracles Almelo
46' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Smárason voor R. Beerens SC Heerenveen
61' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor P. Ingelsten SC Heerenveen
61' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Schulmeister voor Everton Heracles Almelo
66' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Fledderus Heracles Almelo
76' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Breuer SC Heerenveen
80' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Hakola voor M. Smit Heracles Almelo
80' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Bajer voor W. Overtoom Heracles Almelo
81' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt M. Fledderus Heracles Almelo
86' Wissel SC Heerenveen Wissel G. Sibon voor D. Pranjic SC Heerenveen
88' Wissel SC Heerenveen Wissel B. Kalou voor C. Grindheim SC Heerenveen
92' Rode kaart Heracles Almelo Rode kaart voor K. Quansah Heracles Almelo
90' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Svec SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - SC Heerenveen
Opstellingen Heracles - SC Heerenveen
De opstellingen van Heracles en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.