Nabeschouwing Heracles - Sparta Rotterdam (0-1) || Eredivisie 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 21:00 uur



In de Eredivisie 2023/2024 neemt Heracles het zaterdag 2 december 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Sparta Rotterdam (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Joshua Kitolano, waarmee Sparta Rotterdam met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sparta Rotterdam uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Sparta Rotterdam
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
110
125
Gevaarlijke aanvallen
62
50
Passes
470
432
Overtredingen
13
11
Buitenspel
1
1
Corners
6
3
Wissels
4
2
LIVE Heracles - Sparta Rotterdam 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor Anas Ouahim Heracles Almelo
62' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt Joshua Kitolano met assist van Djevencio van der Kust Sparta Rotterdam 0-1
70' Wissel Heracles Almelo Wissel Sem Scheperman voor Anas Ouahim Heracles Almelo
71' Wissel Heracles Almelo Wissel Thomas Bruns voor Mario Engels Heracles Almelo
71' Wissel Heracles Almelo Wissel Abdenego Nankishi voor Bryan Limbombe Heracles Almelo
77' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Django Warmerdam voor Charles-Andreas Brym Sparta Rotterdam
83' Wissel Heracles Almelo Wissel Antonio Satriano voor Mohamed Sankoh Heracles Almelo
91' Wissel Sparta Rotterdam Wissel Rick Meissen voor Metinho Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Sparta Rotterdam
Opstellingen Heracles - Sparta Rotterdam
De opstellingen van Heracles en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sparta Rotterdam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Joannes Gerardus Adrianus Lammers
Formatie 4-3-3
Coach Jeroen Rijsdijk
Voorbeschouwing Heracles - Sparta Rotterdam

Heracles en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en Sparta Rotterdam in de Eredivisie vond plaats op 15 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 20 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Heracles als Sparta Rotterdam wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 10 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 5
Winst Sparta Rotterdam 5
Gelijkspel 10
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 11e positie staat, terwijl we Sparta Rotterdam terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Heracles - Sparta Rotterdam Opstelling Heracles Opstelling Sparta Rotterdam Live Heracles - Sparta Rotterdam Live Heracles - Sparta Rotterdam kijken Heracles - Sparta Rotterdam kijken Live Heracles - Sparta Rotterdam stream Heracles - Sparta Rotterdam Fox Sports Nabeschouwing Heracles - Sparta Rotterdam Uitslag Heracles - Sparta Rotterdam Statistieken Heracles - Sparta Rotterdam Eredivisie 2023/2024 Heracles - Sparta Rotterdam wedden Heracles - Sparta Rotterdam gokken Heracles - Sparta Rotterdam Unibet