Nabeschouwing NAC Breda - Ajax (0-3) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 22 maart 2009 - 14:33 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt NAC Breda het zondag 22 maart 2009 om 14:33 uur in eigen huis op tegen Ajax.

Via de NAC Breda - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Ajax (0-3)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en Ajax is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 35e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Vermaelen. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Ajax dat via G. van der Wiel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Suárez dacht na 86 minuten te scoren voor Ajax, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Ajax
LIVE NAC Breda - Ajax 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor C. Fehér NAC Breda
35' Doelpunt Ajax Doelpunt T. Vermaelen Ajax
46' Wissel NAC Breda Wissel T. Gilissen voor E. Cairo NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel M. Amoah voor K. Kwakman NAC Breda
64' Doelpunt Ajax Doelpunt G. van der Wiel Ajax
69' Wissel NAC Breda Wissel M. Kramer voor P. Zwaanswijk NAC Breda
71' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. Kolkka NAC Breda
71' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. Amoah NAC Breda
73' Wissel Ajax Wissel Leonardo voor M. Sulejmani Ajax
75' Gele kaart Ajax Gele kaart voor Oleguer Ajax
86' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Suárez Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Ajax
Opstellingen NAC Breda - Ajax
De opstellingen van NAC Breda en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels NAC Breda
0
0 Matthew Amoah
0 Michiel Kramer
Voorbeschouwing NAC Breda - Ajax

NAC Breda en Ajax treffen elkaar in de 26e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Ajax in de Eredivisie vond plaats op 12 december 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 5 keer wist de ploeg van NAC Breda te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor NAC Breda. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.