Nabeschouwing NAC Breda - FC Utrecht (1-1) || Eredivisie 2008/2009

Zaterdag 17 januari 2009 - 20:47 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt NAC Breda het zaterdag 17 januari 2009 om 20:47 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht.

Via de NAC Breda - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Utrecht (1-1)

De Eredivisie 2008/2009 wedstrijd tussen NAC Breda en FC Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 32e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Zwaanswijk. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 92e minuut was het FC Utrecht dat via T. Caluwé dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - FC Utrecht
1
1
LIVE NAC Breda - FC Utrecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel NAC Breda Wissel T. Gilissen voor T. van der Leegte NAC Breda
32' Doelpunt NAC Breda Doelpunt P. Zwaanswijk NAC Breda
36' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Nesu FC Utrecht
40' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. Cziommer FC Utrecht
63' Wissel NAC Breda Wissel K. Kwakman voor M. Reuser NAC Breda
66' Wissel FC Utrecht Wissel L. George voor L. Loval-Landré FC Utrecht
72' Wissel FC Utrecht Wissel R. Uiterloo voor S. Cziommer FC Utrecht
73' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor N. Boukhari NAC Breda
75' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor P. Zwaanswijk NAC Breda
77' Wissel NAC Breda Wissel E. Cairo voor N. Boukhari NAC Breda
85' Wissel FC Utrecht Wissel H. Somers voor K. van Buuren FC Utrecht
92' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt T. Caluwé FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - FC Utrecht
Opstellingen NAC Breda - FC Utrecht
De opstellingen van NAC Breda en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.