Nabeschouwing NAC Breda - FC Utrecht (2-2) || Eredivisie 2013/2014

Vrijdag 28 maart 2014 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2013/2014 neemt NAC Breda het vrijdag 28 maart 2014 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht.

Via de NAC Breda - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Utrecht (2-2)

De Eredivisie 2013/2014 wedstrijd tussen NAC Breda en FC Utrecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 58e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Verbeek. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het FC Utrecht dat via D. Bulthuis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. Poepon dacht na 88 minuten te scoren voor NAC Breda, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde FC Utrecht via C. van der Gun, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - FC Utrecht
2
2
LIVE NAC Breda - FC Utrecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Doelpunt NAC Breda Doelpunt D. Verbeek met assist van K. Kwakman NAC Breda
66' Wissel FC Utrecht Wissel J. Mulenga voor J. Agudelo FC Utrecht
82' Wissel FC Utrecht Wissel A. Sarota voor J. Toornstra FC Utrecht
86' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt D. Bulthuis met assist van T. Oar FC Utrecht
88' Doelpunt NAC Breda Doelpunt R. Poepon met assist van E. Hooi NAC Breda
90' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt C. van der Gun FC Utrecht
90' Wissel NAC Breda Wissel S. Perica voor D. Verbeek NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - FC Utrecht
Opstellingen NAC Breda - FC Utrecht

Voorbeschouwing NAC Breda - FC Utrecht

NAC Breda en FC Utrecht treffen elkaar in de 30e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en FC Utrecht in de Eredivisie vond plaats op 19 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is FC Utrecht favoriet. 7 keer wist de ploeg van NAC Breda te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor NAC Breda. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.