Nabeschouwing PEC Zwolle - Almere City (0-1) || Eredivisie 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 21:00 uurIn de Eredivisie 2023/2024 neemt PEC Zwolle het zaterdag 17 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Almere City (0-1)

Het Eredivisie duel tussen PEC Zwolle en Almere City is onder leiding van scheidsrechter Martijn Vos geëindigd in een 0-1 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door Thomas Robinet, waarmee Almere City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Almere City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - Almere City
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
17
5
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
108
105
Gevaarlijke aanvallen
48
32
Passes
536
325
Overtredingen
10
15
Buitenspel
2
4
Corners
4
2
Wissels
3
5
LIVE PEC Zwolle - Almere City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Wissel PEC Zwolle Wissel Silvester van der Water voor Kaj de Rooij PEC Zwolle
52' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Joey Jacobs Almere City
61' Wissel Almere City Wissel Hamdi Akujobi voor Álvaro Peña Almere City
61' Wissel Almere City Wissel Théo Barbet voor Joey Jacobs Almere City
61' Wissel Almere City Wissel Rajiv van La Parra voor Jason van Duiven Almere City
69' Doelpunt Almere City Doelpunt Thomas Robinet met assist van Stije Resink Almere City 0-1
73' Wissel PEC Zwolle Wissel Filip Krastev voor Eliano Reijnders PEC Zwolle
73' Wissel PEC Zwolle Wissel Tolis Vellios voor Silvester van der Water PEC Zwolle
79' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Peer Koopmeiners Almere City
81' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Stije Resink Almere City
91' Wissel Almere City Wissel Damian van Bruggen voor Jochem Ritmeester van de Kamp Almere City
91' Wissel Almere City Wissel Kornelius Hansen  voor Yoann Cathline Almere City
95' Gele kaart Almere City Gele kaart voor Hamdi Akujobi Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Almere City
Opstellingen PEC Zwolle - Almere City
De opstellingen van PEC Zwolle en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PEC Zwolle gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Almere City zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Alex Pastoor
Voorbeschouwing PEC Zwolle - Almere City

PEC Zwolle en Almere City treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martijn Vos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en Almere City in de Eredivisie vond plaats op 2 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is PEC Zwolle favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Almere City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PEC Zwolle 1
Winst Almere City 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PEC Zwolle op een 9e positie staat, terwijl we Almere City terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PEC Zwolle - Almere City Opstelling PEC Zwolle Opstelling Almere City Live PEC Zwolle - Almere City Live PEC Zwolle - Almere City kijken PEC Zwolle - Almere City kijken Live PEC Zwolle - Almere City stream PEC Zwolle - Almere City Fox Sports Nabeschouwing PEC Zwolle - Almere City Uitslag PEC Zwolle - Almere City Statistieken PEC Zwolle - Almere City Eredivisie 2023/2024 PEC Zwolle - Almere City wedden PEC Zwolle - Almere City gokken PEC Zwolle - Almere City Unibet