Nabeschouwing PEC Zwolle - Roda JC (3-1) || Eredivisie 2013/2014

Zaterdag 1 februari 2014 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2013/2014 neemt PEC Zwolle het zaterdag 1 februari 2014 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de PEC Zwolle - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Roda JC (3-1)

Het Eredivisie duel tussen PEC Zwolle en Roda JC is geëindigd in een 3-1 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Thomas. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via M. Donald dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Fernandez dacht na 77 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde PEC Zwolle via F. Benson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - Roda JC
3
1
LIVE PEC Zwolle - Roda JC 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt R. Thomas PEC Zwolle
37' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Paulissen Roda JC Kerkrade
46' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Lachman voor M. van der Werff PEC Zwolle
62' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Donald met assist van G. Hupperts Roda JC Kerkrade
64' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel W. Pluim voor V. Shkurtaj Roda JC Kerkrade
67' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Gravenbeek voor D. Lachman PEC Zwolle
73' Wissel PEC Zwolle Wissel F. Benson voor M. Saymak PEC Zwolle
76' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Kali Roda JC Kerkrade
77' Penalty PEC Zwolle Penalty G. Fernandez PEC Zwolle
81' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Höcher voor M. Paulissen Roda JC Kerkrade
88' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel Guy Ramos voor M. Monteyne Roda JC Kerkrade
89' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor M. Klich PEC Zwolle
92' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt F. Benson PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Roda JC
Opstellingen PEC Zwolle - Roda JC

Voorbeschouwing PEC Zwolle - Roda JC

PEC Zwolle en Roda JC treffen elkaar in de 21e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 5 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is PEC Zwolle favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Roda JC slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.