Nabeschouwing PSV - PEC Zwolle (1-1) || Eredivisie 2013/2014

Zaterdag 2 november 2013 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2013/2014 neemt PSV het zaterdag 2 november 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle.

Via de PSV - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - PEC Zwolle (1-1)

De Eredivisie 2013/2014 wedstrijd tussen PSV en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 3e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Bruma. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het PEC Zwolle dat via F. Benson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 85e minuut kreeg F. Benson van PEC Zwolle voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en PEC Zwolle de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSV - PEC Zwolle
1
1
LIVE PSV - PEC Zwolle 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt PSV Doelpunt J. Bruma met assist van S. Schaars PSV
7' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor F. Benson PEC Zwolle
14' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt F. Benson met assist van G. Hiwat PEC Zwolle
19' Wissel PSV Wissel P. van Ooijen voor S. Schaars PSV
20' Gele kaart PSV Gele kaart voor K. Rekik PSV
20' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor R. Achenteh PEC Zwolle
37' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Bruma PSV
55' Wissel PSV Wissel F. Jozefzoon voor Z. Bakkali PSV
65' Wissel PSV Wissel M. Jørgensen voor K. Rekik PSV
69' Wissel PEC Zwolle Wissel B. van Hintum voor G. Gravenbeek PEC Zwolle
77' Gele kaart PSV Gele kaart voor F. Jozefzoon PSV
79' Wissel PEC Zwolle Wissel F. Narsingh voor G. Hiwat PEC Zwolle
85' Tweede gele kaart PEC Zwolle Tweede gele kaart voor F. Benson PEC Zwolle
91' Wissel PEC Zwolle Wissel M. van der Werff voor R. Thomas PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - PEC Zwolle
Opstellingen PSV - PEC Zwolle

Voorbeschouwing PSV - PEC Zwolle

PSV en PEC Zwolle treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen PSV en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 18 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel PSV als PEC Zwolle wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.