Nabeschouwing Roda JC - FC Volendam (1-1) || Eredivisie 2008/2009

Zaterdag 25 april 2009 - 18:49 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt Roda JC het zaterdag 25 april 2009 om 18:49 uur in eigen huis op tegen FC Volendam.

Via de Roda JC - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - FC Volendam (1-1)

De Eredivisie 2008/2009 wedstrijd tussen Roda JC en FC Volendam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 26e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Bodor. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut moest B. Bodor van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Roda JC Kerkrade verder met een speler minder. In de 47e minuut kreeg Y. de Wit van FC Volendam voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en FC Volendam de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 83e minuut scoorde FC Volendam via M. Platje, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - FC Volendam
1
1
LIVE Roda JC - FC Volendam 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor L. Delorge Roda JC Kerkrade
26' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt B. Bodor Roda JC Kerkrade
34' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Y. de Wit FC Volendam
38' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor T. Bakens FC Volendam
40' Rode kaart Roda JC Kerkrade Rode kaart voor B. Bodor Roda JC Kerkrade
42' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor E. Linssen Roda JC Kerkrade
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel E. Addo voor A. Oper Roda JC Kerkrade
46' Wissel FC Volendam Wissel B. Hofstede voor K. Maynard FC Volendam
47' Tweede gele kaart FC Volendam Tweede gele kaart voor Y. de Wit FC Volendam
62' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor P. de Lange FC Volendam
65' Wissel FC Volendam Wissel J. Tuyp voor R. van Zaanen FC Volendam
66' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel V. Lachambre voor M. Meeuwis Roda JC Kerkrade
78' Wissel FC Volendam Wissel M. Platje voor G. Sheotahul FC Volendam
81' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor B. Hofstede FC Volendam
83' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Platje FC Volendam
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Van Tornhout voor W. Janssen Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - FC Volendam
Opstellingen Roda JC - FC Volendam
De opstellingen van Roda JC en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.