Nabeschouwing Roda JC - Go Ahead Eagles (1-4) || Eredivisie 2013/2014

Zaterdag 9 november 2013 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2013/2014 neemt Roda JC het zaterdag 9 november 2013 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade) in Kerkrade.

Via de Roda JC - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Go Ahead Eagles (1-4)

Het Eredivisie duel tussen Roda JC en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Go Ahead Eagles. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Go Ahead Eagles op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Antonia. Helaas voor Go Ahead Eagles werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Go Ahead Eagles dat via J. Antonia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Donald dacht na 29 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 34e minuut scoorde Go Ahead Eagles via X. Houtkoop, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 48e minuut moest Roda JC Kerkrade verder met een man minder, nadat A. van Peppen een tweede gele kaart kreeg. In de 55e minuut scoorde E. Falkenburg namens Go Ahead Eagles. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - Go Ahead Eagles
1
4
LIVE Roda JC - Go Ahead Eagles 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Antonia Go Ahead Eagles
10' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Antonia met assist van X. Houtkoop Go Ahead Eagles
29' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Donald met assist van H. Dijkhuizen Roda JC Kerkrade
29' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Demouge voor B. Biemans Roda JC Kerkrade
32' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor K. Luijckx Roda JC Kerkrade
34' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt X. Houtkoop met assist van J. Antonia Go Ahead Eagles
41' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. van Peppen Roda JC Kerkrade
48' Tweede gele kaart Roda JC Kerkrade Tweede gele kaart voor A. van Peppen Roda JC Kerkrade
55' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt E. Falkenburg met assist van X. Houtkoop Go Ahead Eagles
68' Wissel Go Ahead Eagles Wissel L. Lambooij voor S. Overgoor Go Ahead Eagles
69' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Antonia Go Ahead Eagles
69' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor F. Demouge Roda JC Kerkrade
74' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Bonevacia voor W. Pluim Roda JC Kerkrade
76' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Godee voor J. Antonia Go Ahead Eagles
78' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. Höcher voor K. Németh Roda JC Kerkrade
79' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Rijsdijk voor E. Falkenburg Go Ahead Eagles