Nabeschouwing Roda JC - SC Cambuur (2-0) || Eredivisie 2013/2014

Vrijdag 9 augustus 2013 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2013/2014 neemt Roda JC het vrijdag 9 augustus 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade) in Kerkrade.

Via de Roda JC - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - SC Cambuur (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Roda JC en SC Cambuur is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Németh. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via M. Donald dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - SC Cambuur
2
0
LIVE Roda JC - SC Cambuur 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt K. Németh Roda JC Kerkrade
46' Wissel SC Cambuur Wissel M. Hemmen voor O. Feldballe SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel M. Ritzmaier voor M. Dijkstra SC Cambuur
65' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. van der Laan SC Cambuur
66' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel F. Demouge voor K. Németh Roda JC Kerkrade
73' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Bonevacia voor W. Pluim Roda JC Kerkrade
74' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor G. Hupperts Roda JC Kerkrade
80' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel A. Sutchuin Djoum voor A. Kali Roda JC Kerkrade
82' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Biemans Roda JC Kerkrade
82' Wissel SC Cambuur Wissel O. Schokker voor M. van der Laan SC Cambuur
85' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. van Peppen Roda JC Kerkrade
90' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Donald met assist van F. Demouge Roda JC Kerkrade