Nabeschouwing Roda JC - SC Heerenveen (3-3) || Eredivisie 2013/2014

Zaterdag 21 september 2013 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2013/2014 neemt Roda JC het zaterdag 21 september 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade) in Kerkrade.

Via de Roda JC - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - SC Heerenveen (3-3)

De Eredivisie 2013/2014 wedstrijd tussen Roda JC en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 26e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Eikrem. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via M. Donald dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. K. Németh dacht na 60 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde SC Heerenveen via A. Finnbogason, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 67 minuten spelen wist SC Heerenveen via J. van den Berg de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 70e minuut scoorde G. Hupperts namens Roda JC Kerkrade. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - SC Heerenveen
3
3
LIVE Roda JC - SC Heerenveen 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Eikrem met assist van A. Finnbogason SC Heerenveen
33' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Donald met assist van K. Németh Roda JC Kerkrade
41' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor K. Luijckx Roda JC Kerkrade
57' Wissel SC Heerenveen Wissel Y. Wildschut voor M. de Roon SC Heerenveen
58' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor A. Kruiswijk SC Heerenveen
60' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt K. Németh met assist van A. Kali Roda JC Kerkrade
62' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt A. Finnbogason SC Heerenveen
64' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Zomer voor A. Kruiswijk SC Heerenveen
67' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt J. van den Berg met assist van H. Ziyech SC Heerenveen
70' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt G. Hupperts met assist van K. Németh Roda JC Kerkrade
80' Wissel SC Heerenveen Wissel J. de Kamps voor M. Eikrem SC Heerenveen
82' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Kali Roda JC Kerkrade
91' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel R. Bonevacia voor A. Kali Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - SC Heerenveen
Opstellingen Roda JC - SC Heerenveen

Voorbeschouwing Roda JC - SC Heerenveen

Roda JC en SC Heerenveen treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 12 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 7 keer wist de ploeg van Roda JC te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Roda JC. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.