Nabeschouwing Roda JC - Vitesse (3-0) || Eredivisie 2008/2009

Zaterdag 6 december 2008 - 19:48 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt Roda JC het zaterdag 6 december 2008 om 19:48 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de Roda JC - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Vitesse (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Roda JC en Vitesse is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Yulu-Matondo. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Roda JC Kerkrade dat via W. Janssen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Hadouir dacht na 56 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - Vitesse
3
0
LIVE Roda JC - Vitesse 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor P. Verhaegh Vitesse
31' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt J. Yulu-Matondo Roda JC Kerkrade
40' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor E. Linssen Roda JC Kerkrade
48' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Saeijs voor D. De Fauw Roda JC Kerkrade
48' Wissel Vitesse Wissel N. Tarvajärvi voor R. van Wolfswinkel Vitesse
48' Wissel Vitesse Wissel S. Sansoni voor A. Schreuder Vitesse
49' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt W. Janssen Roda JC Kerkrade
56' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt A. Hadouir Roda JC Kerkrade
68' Wissel Vitesse Wissel C. Sprockel voor S. Sansoni Vitesse
73' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel S. Cissé voor J. Yulu-Matondo Roda JC Kerkrade
86' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor B. Bodor Roda JC Kerkrade
88' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel A. Oper voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
92' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor N. Hofs Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Vitesse
Opstellingen Roda JC - Vitesse
De opstellingen van Roda JC en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Roda JC
0 Jan-Paul Saeijs
0 Sekou Cissé
0
Voorbeschouwing Roda JC - Vitesse

Roda JC en Vitesse treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 23 februari 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Roda JC favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Vitesse slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.