Nabeschouwing SC Heerenveen - FC Twente (1-1) || Eredivisie 2008/2009

Zaterdag 25 april 2009 - 19:48 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt SC Heerenveen het zaterdag 25 april 2009 om 19:48 uur in eigen huis op tegen FC Twente.

Via de SC Heerenveen - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - FC Twente (1-1)

De Eredivisie 2008/2009 wedstrijd tussen SC Heerenveen en FC Twente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 77e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van Paulo Henrique. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het FC Twente dat via T. Janssen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - FC Twente
1
1
LIVE SC Heerenveen - FC Twente 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor G. Sibon SC Heerenveen
46' Wissel SC Heerenveen Wissel Paulo Henrique voor C. Grindheim SC Heerenveen
53' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor D. Janmaat SC Heerenveen
71' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Svec SC Heerenveen
71' Wissel SC Heerenveen Wissel P. Ingelsten voor R. Beerens SC Heerenveen
77' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Paulo Henrique SC Heerenveen
82' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor N. Wellenberg FC Twente
84' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor S. Boschker FC Twente
86' Wissel FC Twente Wissel P. Gerritsen voor W. Brama FC Twente
86' Wissel FC Twente Wissel D. Vujicevic voor N. Wellenberg FC Twente
90' Doelpunt FC Twente Doelpunt T. Janssen FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - FC Twente
Opstellingen SC Heerenveen - FC Twente
De opstellingen van SC Heerenveen en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.