Nabeschouwing SC Heerenveen - Heracles (2-2) || Eredivisie 2008/2009

Vrijdag 12 september 2008 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt SC Heerenveen het vrijdag 12 september 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Heracles.

Via de SC Heerenveen - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Heracles (2-2)

De Eredivisie 2008/2009 wedstrijd tussen SC Heerenveen en Heracles geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 6e minuut dacht SC Heerenveen op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Pranjic. Helaas voor SC Heerenveen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het SC Heerenveen dat via D. Pranjic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Wuytens dacht na 45 minuten te scoren voor Heracles Almelo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Heracles Almelo via B. Dost, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Heracles
2
2
LIVE SC Heerenveen - Heracles 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt D. Pranjic SC Heerenveen
13' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt D. Pranjic SC Heerenveen
21' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor R. Klavan Heracles Almelo
30' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Wuytens Heracles Almelo
40' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Drost voor D. Janmaat SC Heerenveen
45' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt J. Wuytens Heracles Almelo
46' Wissel Heracles Almelo Wissel K. Bridji voor R. Klavan Heracles Almelo
57' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor C. Jong-a-Pin SC Heerenveen
62' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor M. Dingsdag SC Heerenveen
66' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Dost Heracles Almelo
78' Wissel Heracles Almelo Wissel Everton voor S. Steur Heracles Almelo
80' Wissel SC Heerenveen Wissel Paulo Henrique voor G. Sibon SC Heerenveen
81' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Väyrynen voor C. Jong-a-Pin SC Heerenveen
89' Wissel Heracles Almelo Wissel W. Overtoom voor R. van den Bergh Heracles Almelo
91' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor W. Overtoom Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Heracles
Opstellingen SC Heerenveen - Heracles
De opstellingen van SC Heerenveen en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.