Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Volendam (1-0) || Eredivisie 2023/2024

Zondag 28 april 2024 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2023/2024 neemt Sparta Rotterdam het zondag 28 april 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Volendam (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door Tobias Lauritsen, waarmee Sparta Rotterdam met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sparta Rotterdam uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - FC Volendam
Goals
1
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
106
110
Gevaarlijke aanvallen
32
60
Passes
388
405
Overtredingen
7
9
Buitenspel
1
1
Corners
5
9
Wissels
3
5
LIVE Sparta Rotterdam - FC Volendam 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor Luke Le Roux  FC Volendam
45' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor Jonathan de Guzmán Sparta Rotterdam
46' Wissel FC Volendam Wissel Q. Hoeve voor Vivaldo Semedo FC Volendam
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Neghli voor Jonathan de Guzmán Sparta Rotterdam
57' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor George Cox FC Volendam
63' Wissel FC Volendam Wissel Achraf Douiri voor D. Johnson FC Volendam
63' Wissel FC Volendam Wissel D. Payne voor Oskar Buur FC Volendam
64' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Brym voor S. Mito Sparta Rotterdam
64' Wissel FC Volendam Wissel M. de Haan voor Bram van Driel FC Volendam
75' Wissel FC Volendam Wissel Brian Plat voor George Cox FC Volendam
75' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt Tobias Lauritsen met assist van D. van der Kust Sparta Rotterdam 1-0
89' Wissel Sparta Rotterdam Wissel H. El Dahri voor K. Saito Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - FC Volendam
Opstellingen Sparta Rotterdam - FC Volendam
De opstellingen van Sparta Rotterdam en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Jeroen Rijsdijk
Formatie 4-1-4-1
Coach Regillio Simons
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - FC Volendam

Sparta Rotterdam en FC Volendam treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en FC Volendam in de Eredivisie vond plaats op 12 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Sparta Rotterdam favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl FC Volendam slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Rotterdam 3
Winst FC Volendam 2
Gelijkspel 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sparta Rotterdam op een 9e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sparta Rotterdam - FC Volendam Opstelling Sparta Rotterdam Opstelling FC Volendam Live Sparta Rotterdam - FC Volendam Live Sparta Rotterdam - FC Volendam kijken Sparta Rotterdam - FC Volendam kijken Live Sparta Rotterdam - FC Volendam stream Sparta Rotterdam - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing Sparta Rotterdam - FC Volendam Uitslag Sparta Rotterdam - FC Volendam Statistieken Sparta Rotterdam - FC Volendam Eredivisie 2023/2024 Sparta Rotterdam - FC Volendam wedden Sparta Rotterdam - FC Volendam gokken Sparta Rotterdam - FC Volendam Unibet