Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Heracles (1-0) || Eredivisie 2008/2009

Zaterdag 21 maart 2009 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt Sparta Rotterdam het zaterdag 21 maart 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Heracles.

Via de Sparta Rotterdam - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Heracles (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en Heracles is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Looms van Heracles Almelo. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 46e minuut het veld moest verlaten. In de 49e minuut was het Sparta Rotterdam dat via E. Duplan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut kreeg B. Maertens van Heracles Almelo voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Heracles Almelo de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - Heracles
1
0
LIVE Sparta Rotterdam - Heracles 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Looms Heracles Almelo
46' Tweede gele kaart Heracles Almelo Tweede gele kaart voor M. Looms Heracles Almelo
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel N. Rutjes voor A. Slot Sparta Rotterdam
47' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Wuytens Heracles Almelo
49' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt E. Duplan Sparta Rotterdam
58' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. Maertens Heracles Almelo
61' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor K. Touzani Sparta Rotterdam
61' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Dost voor Everton Heracles Almelo
65' Wissel Sparta Rotterdam Wissel A. Adeleye voor K. Touzani Sparta Rotterdam
67' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Schulmeister voor W. Overtoom Heracles Almelo
79' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. Godee voor J. John Sparta Rotterdam
80' Wissel Heracles Almelo Wissel D. Douglas voor Qays Shayesteh Heracles Almelo
89' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Slijngard Sparta Rotterdam
93' Tweede gele kaart Heracles Almelo Tweede gele kaart voor B. Maertens Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Heracles
Opstellingen Sparta Rotterdam - Heracles
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.