Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Vitesse (0-0) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 15 februari 2009 - 14:35 uur



In de Eredivisie 2008/2009 neemt Sparta Rotterdam het zondag 15 februari 2009 om 14:35 uur in eigen huis op tegen Vitesse.

Via de Sparta Rotterdam - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Vitesse (0-0)

De Eredivisie 2008/2009 wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Vitesse geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sparta Rotterdam - Vitesse
LIVE Sparta Rotterdam - Vitesse 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor E. Falkenburg Sparta Rotterdam
45' Wissel Vitesse Wissel M. Junker voor D. Stevanovic Vitesse
54' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor J. Godee Sparta Rotterdam
61' Wissel Sparta Rotterdam Wissel J. John voor E. Duplan Sparta Rotterdam
65' Wissel Sparta Rotterdam Wissel C. Dissels voor J. Godee Sparta Rotterdam
70' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor J. Promes Sparta Rotterdam
70' Wissel Vitesse Wissel S. Kolk voor R. van Wolfswinkel Vitesse
78' Wissel Sparta Rotterdam Wissel N. Rutjes voor E. Falkenburg Sparta Rotterdam
82' Wissel Vitesse Wissel F. van der Struijk voor R. Molhoek Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Vitesse
Opstellingen Sparta Rotterdam - Vitesse
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Sparta Rotterdam
# Speler Pos.
0 Cássio Ramos
0
0 Kim Jaggy
0 Jerold Promes
0
0 Erik Falkenburg
0 Kevin Strootman
0
0 Rydell Poepon
0 Edouard Duplan
0 Joey Godee
Wissels Sparta Rotterdam
# Speler Pos.
0 Joshua John
0
0 Nathan Rutjes
Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - Vitesse

Sparta Rotterdam en Vitesse treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Rotterdam en Vitesse in de Eredivisie vond plaats op 20 september 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Vitesse favoriet. 5 keer wist de ploeg van Sparta Rotterdam te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sparta Rotterdam. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sparta Rotterdam 1
Winst Vitesse 5
Gelijkspel 1
Totaal 7
Tags
Sparta Rotterdam - Vitesse Opstelling Sparta Rotterdam Opstelling Vitesse Live Sparta Rotterdam - Vitesse Live Sparta Rotterdam - Vitesse kijken Sparta Rotterdam - Vitesse kijken Live Sparta Rotterdam - Vitesse stream Sparta Rotterdam - Vitesse Fox Sports Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Vitesse Uitslag Sparta Rotterdam - Vitesse Statistieken Sparta Rotterdam - Vitesse Eredivisie 2008/2009 Sparta Rotterdam - Vitesse wedden Sparta Rotterdam - Vitesse gokken Sparta Rotterdam - Vitesse Unibet