Nabeschouwing Vitesse - ADO Den Haag (3-1) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 2 november 2008 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt Vitesse het zondag 2 november 2008 om 12:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de Vitesse - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - ADO Den Haag (3-1)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en ADO Den Haag is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van Wolfswinkel. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 19e minuut was het ADO Den Haag dat via L. Immers dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Kolk dacht na 42 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Vitesse via N. Tarvajärvi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - ADO Den Haag
3
1
LIVE Vitesse - ADO Den Haag 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Vitesse Doelpunt R. van Wolfswinkel Vitesse
19' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt L. Immers ADO Den Haag
23' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Horváth ADO Den Haag
32' Wissel ADO Den Haag Wissel S. El Moussaoui voor A. Ammi ADO Den Haag
41' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Kum ADO Den Haag
42' Penalty Vitesse Penalty S. Kolk Vitesse
42' Wissel ADO Den Haag Wissel L. Schwiebbe voor P. Bosschaart ADO Den Haag
45' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor J. Jenner Vitesse
45' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor W. Verhoek ADO Den Haag
47' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor L. Immers ADO Den Haag
70' Wissel ADO Den Haag Wissel H. Meric voor Y. Cornelisse ADO Den Haag
76' Wissel Vitesse Wissel O. Kaya voor J. Jenner Vitesse
81' Wissel Vitesse Wissel S. Sansoni voor N. Kuiper Vitesse
84' Wissel Vitesse Wissel N. Tarvajärvi voor A. Büttner Vitesse
90' Doelpunt Vitesse Doelpunt N. Tarvajärvi Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - ADO Den Haag
Opstellingen Vitesse - ADO Den Haag
De opstellingen van Vitesse en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.