Nabeschouwing Vitesse - PEC Zwolle (3-0) || Eredivisie 2013/2014

Zondag 22 september 2013 - 12:30 uur

In de Eredivisie 2013/2014 neemt Vitesse het zondag 22 september 2013 om 12:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle.

Via de Vitesse - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - PEC Zwolle (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en PEC Zwolle is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 35e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van Lucas Piazon. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Vitesse dat via K. Leerdam dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Lucas Piazon dacht na 88 minuten te scoren voor Vitesse, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - PEC Zwolle
3
0
LIVE Vitesse - PEC Zwolle 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor M. van der Werff PEC Zwolle
28' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor J. van der Heijden Vitesse
35' Doelpunt Vitesse Doelpunt Lucas Piazon met assist van M. Havenaar Vitesse
37' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor R. Achenteh PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Fernandez voor F. Benson PEC Zwolle
64' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Gravenbeek voor M. Saymak PEC Zwolle
68' Doelpunt Vitesse Doelpunt K. Leerdam met assist van T. Janssen Vitesse
72' Wissel PEC Zwolle Wissel L. Labylle voor M. van der Werff PEC Zwolle
74' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor B. van Hintum PEC Zwolle
81' Wissel Vitesse Wissel Francisco Junior voor D. Pröpper Vitesse
83' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor K. Leerdam Vitesse
86' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor B. van Polen PEC Zwolle
86' Wissel Vitesse Wissel G. Kakuta voor V. Kazaishvili Vitesse
88' Doelpunt Vitesse Doelpunt Lucas Piazon met assist van Francisco Junior Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - PEC Zwolle
Opstellingen Vitesse - PEC Zwolle

Voorbeschouwing Vitesse - PEC Zwolle

Vitesse en PEC Zwolle treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 31 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Vitesse favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl PEC Zwolle slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.