Nabeschouwing Willem II - NEC (1-2) || Eredivisie 2008/2009

Zaterdag 13 december 2008 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt Willem II het zaterdag 13 december 2008 om 19:45 uur in eigen huis op tegen NEC.

Via de Willem II - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - NEC (1-2)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en NEC is geëindigd in een 1-2 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 43e minuut dacht NEC op voorsprong te komen via een doelpunt van J. van Beukering. Helaas voor NEC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het NEC dat via R. Bouaouzan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. van Eijden dacht na 80 minuten te scoren voor Willem II, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - NEC
1
2
LIVE Willem II - NEC 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart NEC Gele kaart voor S. Ntibazonkiza NEC
43' Doelpunt NEC Doelpunt J. van Beukering NEC
57' Doelpunt NEC Doelpunt R. Bouaouzan NEC
63' Gele kaart NEC Gele kaart voor B. Sibum NEC
63' Wissel Willem II Wissel S. Zijler voor C. Grégoire Willem II
71' Wissel Willem II Wissel P. Quasten voor Leonardo Veloso Willem II
73' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. Demouge Willem II
75' Wissel NEC Wissel M. El Kabir voor R. Bouaouzan NEC
78' Wissel NEC Wissel C. John voor J. van Beukering NEC
80' Doelpunt Willem II Doelpunt R. van Eijden Willem II
80' Wissel Willem II Wissel M. Messoudi voor S. Nieuwendaal Willem II
82' Wissel NEC Wissel Dominiqui voor L. Schøne NEC
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - NEC
Opstellingen Willem II - NEC
De opstellingen van Willem II en NEC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Willem II - NEC

Willem II en NEC treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en NEC in de Eredivisie vond plaats op 30 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Willem II favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl NEC slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.