Nabeschouwing Willem II - Roda JC (2-1) || Eredivisie 2008/2009

Zaterdag 8 november 2008 - 20:48 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt Willem II het zaterdag 8 november 2008 om 20:48 uur in eigen huis op tegen Roda JC.

Via de Willem II - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Roda JC (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en Roda JC is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Boutahar. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Willem II dat via S. Boutahar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Yulu-Matondo dacht na 88 minuten te scoren voor Roda JC Kerkrade, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Roda JC
2
1
LIVE Willem II - Roda JC 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Willem II Wissel D. Mathijssen voor J. Janse Willem II
28' Doelpunt Willem II Doelpunt S. Boutahar Willem II
36' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor P. Kah Roda JC Kerkrade
46' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel M. De Man voor J. Saeijs Roda JC Kerkrade
47' Gele kaart Willem II Gele kaart voor F. Demouge Willem II
61' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel W. Janssen voor B. Bodor Roda JC Kerkrade
62' Wissel Willem II Wissel S. Nieuwendaal voor I. Kargbo Willem II
71' Wissel Willem II Wissel S. Zijler voor I. Muhamadu Willem II
74' Doelpunt Willem II Doelpunt S. Boutahar Willem II
75' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel J. Yulu-Matondo voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
79' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor R. Vormer Roda JC Kerkrade
82' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor W. Janssen Roda JC Kerkrade
83' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor D. De Fauw Roda JC Kerkrade
88' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt J. Yulu-Matondo Roda JC Kerkrade
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Roda JC
Opstellingen Willem II - Roda JC
De opstellingen van Willem II en Roda JC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Roda JC
0
0 Willem Janssen
0 Jeanvion Yulu-Matondo
Voorbeschouwing Willem II - Roda JC

Willem II en Roda JC treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en Roda JC in de Eredivisie vond plaats op 12 januari 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Willem II als Roda JC wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.