Nabeschouwing Aberdeen - Fola Esch (3-1) || Europa League 2016/2017

Donderdag 30 juni 2016 - 20:45 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt Aberdeen het donderdag 30 juni 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fola Esch. De wedstrijd wordt gespeeld in Pittodrie Stadium in Aberdeen.

Via de Aberdeen - Fola Esch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aberdeen - Fola Esch (3-1)

Het Europa League duel tussen Aberdeen en Fola Esch is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door S. Logan, waarmee Aberdeen met 1-0 de leiding nam. Fola Esch kwam in de 70e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Klein, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette N. McGinn zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Aberdeen de leiding in de wedstrijd nam.

A. Rooney zette Aberdeen even later op 3-1 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Aberdeen.

Wedstrijdstatistieken Aberdeen - Fola Esch
3
1
LIVE Aberdeen - Fola Esch 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aberdeen - Fola Esch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor T. Laterza Fola Esch
52' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor M. Martino Fola Esch
53' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor M. Kirch Fola Esch
55' Wissel Aberdeen Wissel A. Rooney voor W. Flood Aberdeen
67' Wissel Fola Esch Wissel G. Rodrigues voor T. Laterza Fola Esch
68' Doelpunt Aberdeen Doelpunt S. Logan Aberdeen 1-0
69' Wissel Fola Esch Wissel C. Sacras voor B. Bernard Fola Esch
70' Doelpunt Fola Esch Doelpunt J. Klein Fola Esch 1-1
80' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. Logan Aberdeen
80' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor E. Françoise Fola Esch
82' Wissel Fola Esch Wissel E. Mahmutovic voor M. Kirch Fola Esch
89' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor G. Rodrigues Fola Esch
93' Doelpunt Aberdeen Doelpunt N. McGinn Aberdeen 2-1
97' Penalty Aberdeen Penalty A. Rooney Aberdeen 3-1
93' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor J. Klein Fola Esch
97' Gele kaart Fola Esch Gele kaart voor S. Bensi Fola Esch