Nabeschouwing AEK Larnaca - Folgore (3-0) || Europa League 2016/2017

Donderdag 30 juni 2016 - 19:00 uur

In de Europa League 2016/2017 neemt AEK Larnaca het donderdag 30 juni 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Folgore. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Antonis Papadopoulos (Lárnaka (Larnaca)) in Larnaca.

Via de AEK Larnaca - Folgore live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Larnaca - Folgore (3-0)

Het Europa League duel tussen AEK Larnaca en Folgore is geëindigd in een 3-0 overwinning voor AEK Larnaca. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door I. Trichkovski, waarmee AEK Larnaca met 1-0 de leiding nam. AEK Larnaca vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Andre Alves op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 34e minuut volgde een derde treffer van AEK Larnaca, waarmee I. Trichkovski zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat AEK Larnaca gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor AEK Larnaca een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken AEK Larnaca - Folgore
3
0
LIVE AEK Larnaca - Folgore 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Larnaca - Folgore teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trichkovski AEK Larnaca 1-0
31' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt Andre Alves AEK Larnaca 2-0
34' Doelpunt AEK Larnaca Doelpunt I. Trichkovski AEK Larnaca 3-0
54' Gele kaart Folgore Gele kaart voor L. Righi Folgore
56' Gele kaart Folgore Gele kaart voor M. Traini Folgore
59' Wissel Folgore Wissel M. Angelini voor A. Nucci Folgore
63' Wissel AEK Larnaca Wissel K. Charalambidis voor Tete AEK Larnaca
65' Gele kaart Folgore Gele kaart voor A. Hirsch Folgore
67' Gele kaart Folgore Gele kaart voor M. Angelini Folgore
69' Wissel Folgore Wissel C. Brolli voor L. Righi Folgore
72' Gele kaart Folgore Gele kaart voor M. Camillini Folgore
74' Wissel AEK Larnaca Wissel Ander Murillo voor D. Mojsov AEK Larnaca
84' Wissel AEK Larnaca Wissel N. Englezou voor I. Charalambous AEK Larnaca
86' Wissel Folgore Wissel L. Rossi voor L. Bezzi Folgore